duminică, 27 martie 2011

Crezi? sunt aparente

Stiu ca iti place sa iubesti. cui nu i-ar placea? cel putin o data in viata ai iubit sau o sa iubesti, o sa ti se franga inima in mii de bucatele de zeci de ori, si desi spui dupa fiecare heartbreak ca nu o sa se mai repete, ca nu mai faci aceeasi greseala, si totusi se repeta. de ce are toata lumea dreptate cand spune <un baiat si o fata nu pot fi doar cei mai buni prieteni>, desi tu eviti adevarul spunand <te contrazic> ? pana si cel mai arogant om din infinitul Univers a iubit o data in viata, si tot o data in viata s-a simtit fericit ca are pe cineva aproape chiar si daca stia ca in urmatoarele momente ar avea sa-l piarda. ne place sa simtim aerul curat de la munte, din cabana de lemn cu un televizor vechi inauntru asezat pe o masuta care e gata gata sa cada, care nu prinde decat 3 canale, cu o antena spanzurata pe casa. in curtea din spatele cabanei, la iarba verde, sa iesi seara sa faci un gratar si sa stai intins pe pajiste privind cerul. sa dormi cu prietenul tau si sa te trezesti in mijlocul noptii sa-l privesti si sa-i mangai chipul cu ochii inchisi. ne place sa bem ca sa ne distram impreuna. ne place sa ne alergam si sa ne jucam de-a v-ati ascunselea si cand ne gasim sa ne sarutam ca si cum nu ne-am vazut de o eternitate. ne place sa ne plimbam impreuna pe o plaja goala si sa facem poze in timp ce ne iubim, sa ne urmarim prin apa sau pe sub pana ne gasim, sa plutim singuri pe mare.
il vezi pe el pe strada, da? si te gandesti <ce frumos ar fi sa fie al meu>... ce posesiv! 'numai al meu' de parca ar fi un obiect, sa-l tii dupa tine cand vrei. sau un animal, ii mai dai de mancare cand iti aduci aminte de el ca sta la tine la geam si te asteapta. 
stii cum e momentul ala in care stai si te gandesti si spui "gata! nu mai pot, trebuie sa sun!" si formezi numarul, vrei sa-l apelezi dar o voce din capul tau striga "Nu o face!" si ca sa nu te simti singur, reusesti sa suni pe altcineva pentru a te linisti, dar parca tot vrei sa ii auzi vocea, chiar si dupa ce te-ai linistit. inca il vrei, desi a trecut atata timp. a fost obsesia ta timp de 2 ani, ati petrecut atata timp impreuna si clipa aceea de nesiguranta de care ti-era cel mai frica te-a facut sa pleci singura de langa el. si el te iubeste, dar E MAI BINE ASA.
si tu, care citesti acum ai avut o iubire a ta, care macar o data in viata te-a tradat. si ai plans, ai fost suparat... (acum te gandesti 'de unde stie ca am iubit eu?' nu sunt vrajitoarea Rodica sau Nuta, dar stiu pentru ca nu esti mai special decat noi ceilalti in a iubi.) si te gandesti <o sa-mi gasesc eu locul candva...> asa e, cat esti tanar, profita. cineva oricum va fi acolo sa te prinda cand vezi cadea. xoxo
P.S: nu am nevoie de ochi, oricum tot ce scriu, scriu cu ochii inchisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bagă mare cu comentatu.