duminică, 24 aprilie 2011

Glee

 "25 martie 2011
raulica : cat de smecher e blogul
raulica : e prea smecher
raulica : si ideile versurile
raulica : sunt facute de tine?
Ir - : da
raulica : esti smechera."



27 martie 2011
Dicsi: nu stiu ce sa zic, dar ai facut un om sa realizeze ca in ciuda faptului ca zambeste toata ziua pentru orice ratat numai ca sa nu ii zica cat de handicapat il considera si care pare un om fericit si fara probleme, pe acel om l'ai facut sa realizeze fix inainte de culcare cat de nefericit e in realitate.


Alin: tu te regasesti prin a scrie si te deschizi la restul. nu ascunzi durere iar daca traiesti durere o expui si realizezi creatie .. este chiar un dar sa transoformi durerea in creatie. e greu acum ca nu orice poate sa vada dincolo de ce scrii tu. esti o personalitate greu de citit .. si foarte ... nu stiu expresiva pot spune:D


11 septembrie 2011
Kiwi: ai unele texte frumoase în care foloseşti expresii şi unele în care sunt cuvinte aşa nebune şi îmi place cum merg împreună. şi îmi plac experienţele. plus că descrii foarte bine orice moment.


mihai ♥: 10 octombrie e scris genial
mihai ♥: la modu
mihai ♥: ca imi place cum ai povestit fiecare sentiment
mihai ♥: de fapt
mihai ♥: cum ai descris



You know, there are some things quite important to me in life, like friends. 
I've started constructing a new chapter of my life, I've passed over the old routine, trying to keep up the good work and see my own life path. I've learned from the past not to care anymore about some stuff I should have been careless. I don't know why I do care so much, when I shouldn't care at all. Some quotes which describe me from my new W.Chapter :
Let them speak, say whatever they have to say, agree, but do as you like, you are better and you know it"
"  You just got owned bitches! PEACE!"
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bagă mare cu comentatu.