luni, 18 aprilie 2011

Truth or dare ?

Te-ai gandit vreodata ce frumoasa ar putea fi viata ta alaturi de un partener iubitor, in care sa poti sa ai incredere si care sa te sustina cand ai nevoie?
cum sa cuceresti un barbatDaca esti ca majoritatea femeilor pe care le cunosc, ai visat acest lucru. La fel ca multe dintre noi, iti doresti un partener sincer, caruia sa-i poti impartasi atat bucuriile cat si tristetile tale. Cineva care nu oboseste niciodata sa auda cum ti-ai petrecut ziua; care de ziua ta de nastere este pregatit sa mearga pana la capatul pamantului pentru a-ti aduce florile care iti plac; un partener mereu langa tine pregatit sa te asculte , sa-ti ofere confort si sa te sustina cand ai nevoie.

Uneori poate te-ai intrebat : "De ce nu l-am gasit inca? Cum sa fac sa atrag si sa am barbatul pe care-l doresc? Cu ce sunt eu diferita de milioanele de  femei fericite care se bucura de relatii frumoase alaturi de partenerii lor?" Adevarul este ca nu esti atat de  diferita de aceste femei. Nu esti mai putin frumoasa sau mai putin inteligenta, decat aceste femei fericite si implinite afectiv.

Motivul care te-a impiedicat sa-l ai pe barbatul visurilor tale nu este acela ca nu esti destul de buna.  Inca te lupti sa atragi si sa cuceresti partenerul potrivit, pentru ca in mod inconstient folosesti  modele gresite (comportamente, ganduri, emotii) cand vine vorba de relatiile tale cu barbati . Probabil ca ai facut greseli  grave in modul in care selectezi, abordezi, si comunici cu barbatii.

xoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bagă mare cu comentatu.